dilluns, 18 de juny del 2018

PROJECTE DEL CANAL DE TELEVISIÓ TVACCIÓ

Aquest curs hem entrat en el món de la televisió, gràcies al periodista Toni Cortès. 
El primer que vam fer va ser preparar una entrevista: a qui la fèiem, què en volíem saber, quina era la tasca de cadascú?

A la televisió hi ha responsables de diferents tasques: l'entrevistador, el càmera, el regidor, el que porta la claqueta... i cadascú ha de fer el que li toca perquè la feina surti ben feta.

Vam decidir fer una entrevista al Marc Castells, l'alcalde d'Igualada i després de quadrar agendes vam preparar tota l'entrevista i el material necessari. Dos professionals, el Santi Vidal  i l'Oriol Carbonell van ser molt amables en ajudar-nos amb tota la tecnologia, càmeres, micros, cablejat (que ens va cedir el Canal Taronja)... i en van ensenyar com fer-ho funcionar tot.

TONI CORTÈS


L'ORIOL CARBONELL I EL SANTI VIDAL

MICRO
CLAQUETA I XAPES IDENTIFICADORES


CÀMERA


MARC CASTELLS, ALCALDE D'IGUALADA

Parlar amb l'alcalde va ser molt emocionant, estàvem tots una mica nerviosos, però per sort tot va anar molt bé, va ser molt afable i ens va explicar moltíssimes coses que no sabíem d'ell, tant com a alcalde, com a polític i com a pare de família.

Després de fer tot el muntatge de l'entrevista per part de l'Oriol, el Santi i el Toni Cortès, la podrem veure el dia de la Festa de Pares de Final de curs i més endavant la penjarem a la Web d'Apinas. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada