6 ous
400gr de sucre morè
300ml de nata líquida
ELABORACIÓ:
1. Escalfar el forn a 180º.
2. S’han de batre els ous amb el sucre fins que quedi dues
vegades el seu volum.
3. S’hi afegeix la
mantega a dauets a temperatura ambient.
4. Continuar batent
fins que esbarregin els ingredients.
5. Afegir les nous
picades i la xocolata fosa.
6. Afegir-hi la farina tamisada amb el llevat.
7. Amassar-ho fins que quedi ben barrejat.
8. Posar-ho al forn a 180º uns 30 minuts.
9. Retirar-los del forn i refredar-los sobre una reixeta.
Es pot servir com un sol pastís o bé escalfar nata líquida sense que arrenqui el bull, s’hi afegeix la xocolata picada i es mou fins que es barregi.
Es tira la xocolata desfeta per sobre els pastissets i es serveixen individualment.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada