dilluns, 18 de juny de 2018

POLLASTRE AMB SALSA ROQUEFORT


Ingredients per a 4 persones:

·         Pit de pollastre 4
·         Formatge Roquefort  200 g
·         Nata líquida de cuinar  200 ml
·         Mantega  30 g
·         Ceba blanca  1
·         Oli d’oliva verge extra  20 ml
·         Farigola  10 g
·         Sal al gust
·         Pebre negre mòlt al gust

Elaboració:

   Temps total  30 m

·  
Posem a escalfar la mantega i l’oli uns segons , llavors sellem el pit de pollastre uns 5 minuts per cada costat.


Piquem la ceba i la reservem. Retirem el pollastre de la paella i hi posem la ceba a daurar uns 3 o 4 minuts.


Tallem el formatge roquefort a trossos i l’afegim a la paella amb la ceba. Ho remenem i hi afegim la crema de llet, la farigola, la sal i el pebre.
                            

 Quan el formatge s’hagi dissolt parcialment amb la crema, tornem a posar el pit a la paella, la cobrim amb el formatge i ho tapem. Ho deixem a foc lent entre 15 i 20 minuts. Cada 5 minuts aproximadament, remenem la salsa i voltegem el pit perquè la cocció sigui homogènia.



Era boníssim!! No us ho podeu perdre!!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada