Ingredients per a 4 persones:
·
Pit de pollastre 4
·
Formatge Roquefort 200 g
·
Nata líquida de cuinar 200 ml
·
Mantega 30 g
·
Ceba blanca 1
·
Oli d’oliva verge extra 20 ml
·
Farigola 10 g
·
Sal al gust
·
Pebre negre mòlt al gust
Elaboració:
Temps total 30 m
·
Posem a escalfar la mantega i l’oli uns segons ,
llavors sellem el pit de pollastre uns 5 minuts per cada costat.
Piquem la ceba i la reservem. Retirem el
pollastre de la paella i hi posem la ceba a daurar uns 3 o 4 minuts.
Tallem el formatge roquefort a trossos i l’afegim a la paella amb la ceba.
Ho remenem i hi afegim la crema de llet, la farigola, la sal i el pebre.
Quan el formatge s’hagi dissolt parcialment amb la crema, tornem a posar el
pit a la paella, la cobrim amb el formatge i ho tapem. Ho deixem a foc lent
entre 15 i 20 minuts. Cada 5 minuts aproximadament, remenem la salsa i voltegem
el pit perquè la cocció sigui homogènia.
Era boníssim!! No us ho podeu perdre!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada