dilluns, 18 de juny de 2018

GOFRES

INGREDIENTS:

50gr de mantega
250g de sucre
6 ous
500g de farina
1 cullerada de llevat
1/2 litre de  llet
Una mica de llimona ratllada
2 sobres de sucre de vainilla (opcional)

ELABORACIÓ:

1. Separar clares i rovells dels ous.


2. Afegir la mantega i el sucre als rovells i batre-ho.

3. Afegir-hi el llevat i la farina i continuar batent.

4. Afegir-hi mig litre de llet i continuar barrejant bé. Ara s’hi pot afegir la llimona o el sucre avainillat o canyella.


5. En un altre bol, batre les clares a punt de neu i afegir-les a la massa anterior.

 



6. Es va posant a la gofrera amb un culler o dues cullerades soperes i es treu quan sigui ben daurat.


7. Es poden menjar amb sucre glaç, xocolata, nata melmelada, mel...

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada