Ingredients:
- ½ got de llet
- 1 ou
- 2 cullerades de mantega
- 135 g de farina
- 1 culleradeta de llevat
- ½ culleradeta de sal
- 2 culleradetes de sucre
- 3 pomes
- 50 g de mantega
- ½ culleradeta canella
- 1 culleradeta de sucre morè
Elaboració:
- Bat la llet i els ous en un bol. Desfés una cullerada de mantega i afegeix-li.
- Aboca la farina, el llevat, la sal i el sucre en un bol ben gros. Afegeix-li la llet a poc a poc i remena-ho; no deixis de remenar fins que no hagis aconseguit una pasta ben fina. Deixa-la reposar uns minuts.
- Posa una paella a mig foc i desfés-hi una cullerada de mantega. Afegeix-hi un cullerot de pasta i fes un pancake petit i gruixut d’un cm. Quan vegis que hi surten unes bombolletes per sobre gira’l i deixa’l fer per totes dues bandes fins que et quedi ben daurat. Repeteix l’operació fins que hagis acabat tota la massa.
- Per preparar les pomes pela-les, treu-ne el cor i talla-les en rodanxes ben primetes. Escalfa la mantega en una paella, afegeix-hi la canyella i espera que faci bombolletes. Afegeix-hi la poma i vés-hi tirant la mantega pel damunt. Deixa-ho coure a foc lent 5 minutets fins que les pomes quedin toves. Cobreix els pancake amb la poma i ja els pots servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada