Vam necessitar:
- 100 gr d'ametlles
- 300 gr de farina
- 170 gr de mantega
- 1 ou
- 130 gr de sucre
- 4 gotes de llimona
- 1 paquet de "Llapis pastelers"
EL·LABORACIÓ:
- Triturem les ametlles
- Posem la farina, el sucre, l'ou, les ametlles i la mantega a trossets en un bol.
- Ho amassem fins que formem una pasta i puguem fer-ne una bola.
- S'embolica amb un paper de film i ho deixem reposar.
- Una vegada ha reposat anem estirant la massa (si s'enganxa hi afegiu una mica més de farina) fins que que el gruix ens agradi, més o menys 0'5 cm i, amb un talla pastes fem diferents formes.
- Es cou al forn calent a 160º uns 20 minuts.
- Quan es refreden podem decorar-ho amb els llapis de colors.
Mireu quina fila, eren boníssimes !!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada