Els alumnes de TVA estem molt ocupats cada matí amb el Servei de Cafeteria del nostre centre. Cada dia preparem l'esmorzar per a la majoria de professionals de l'escola: entrepans, sucs, fruita, cafès i infusions de tota mena.
A primera hora un encarregat passa per totes les aules i despatxos a fer la comanda: s'ha d'apuntar molt bé en una graella que tenim.
A la cuina repassem totes les comandes i cadascú ha té una tasca concreta: preparar els sucs, fer els entrepans, preparar les infusions i cafès... Els dimecres a la tarda preparem una coca que servim els dijous.
A vegades també preparem esmorzars especials per celebrar aniversaris, jubilacions... i també tenim molta més feina quan vénen a fer cursos o visites a l'escola i ens fan comandes.
Cada dimarts preparem berenar perquè hi ha claustre, intentem que sigui ben variat cada setmana.
Cada dimarts preparem berenar perquè hi ha claustre, intentem que sigui ben variat cada setmana.
És una tasca força complicada però que val la pena perquè aprenem a organitzar-nos, a adquirir autonomia en tasques de la cuina, a ser constants i a concentrar-nos en la feina. A més, ens ho passem d'allò més bé preparant les taules i les safates perquè tot quedi ben polit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada