divendres, 23 de març del 2018

SERVEI DE CAFETERIA

Els alumnes de TVA estem molt ocupats cada matí amb el Servei de Cafeteria del nostre centre. Cada dia preparem l'esmorzar per a la majoria de professionals de l'escola: entrepans, sucs, fruita, cafès i infusions de tota mena. 

A primera hora un encarregat passa per totes les aules i despatxos a fer la comanda: s'ha d'apuntar molt bé en una graella que tenim.
A la cuina repassem totes les comandes i cadascú ha té una tasca concreta: preparar els sucs, fer els entrepans, preparar les infusions i cafès... Els dimecres a la tarda preparem una coca que servim els dijous.


Un cop tot està a punt, ho portem amb safates a la sala de professors i cadascú ja s'ho agafa.
A vegades també preparem esmorzars especials per celebrar aniversaris, jubilacions... i també tenim molta més feina quan vénen a fer cursos o visites a l'escola i ens fan comandes. Cada dimarts preparem berenar perquè hi ha claustre, intentem que sigui ben variat cada setmana.


És una tasca força complicada però que val la pena perquè aprenem a organitzar-nos, a adquirir autonomia en tasques de la cuina, a ser constants i a concentrar-nos en la feina. A més, ens ho passem d'allò més bé preparant les taules i les safates perquè tot quedi ben polit. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada