- 600gr de carn picada de vedella
- 400gr de carn picada de porc
- 8 plaques de lasanya
- 4 pastanagues
- 4 cebes
- 6 grans d’all
- 800gr de salsa de tomàquet
- 200gr de formatge ratllat
- oli d’oliva verge extra
- sal
UTENSILIS:
·
Olla
·
Paella
·
Forquilla de fusta
·
Escorredor
·
Safata de forn
EL·LABORACIÓ:
Peleu i piqueu la ceba i els
alls. Peleu les pastanagues, amb un pelador, i talleu-los a dauets. Com sempre, a l’hora de fer servir els fogons demaneu ajuda a un adult. En una cassola, amb un raig d’oli, coeu lentament la ceba amb els alls i les pastanagues, 20 min.
Afegiu-hi la salsa de tomàquet, amb molta cura, i continueu-ho coent 10 min més.
Poseu-hi l’orenga i la carn picada, i deixeu-ho coure tot 5 min més.
Bulliu 10 min les plaques de lasanya en abundant aigua i sal. Coleu-les, refresqueu-les immediatament i esteneu-les sobre un drap de cuina humit.
Col·loqueu-hi les
plaques de lasanya, cobriu-les amb una capa de carn picada amb salsa de
tomàquet i aneu fent pisos. Han de quedar tres capes de farcit i quatre de
pasta.
Gratineu-ho al forn i ja podeu portar la lasanya a taula!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada