100gr de Xocolata blanca
400gr de Xocolata negra
1 rotlle de paper de forn
200gr de mantega
140gr de crispetes
UTENSILIS:
-
2 bols petits
-
1 bol gran
-
Safata de forn
-
EL·LABORACIÓ:
Es fan les crispetes al microones seguint les indicacions
del mateix embolcall.
Es posa la xocolata negra a fondre al bany maria. Quan
està ben líquida es treu del foc.
Es posen les crispetes
fetes en un bol i s’hi afegeix la xocolata negra, cal remenar bé perquè totes
les crispetes quedin ben plenes de xocolata. S’escampa tota aquesta massa
uniformement sobre el paper de forn en una safata plana i es posa a la nevera.
Es fon la xocolata blanca
al bany maria.
Quan el pastís de
crispetes de la nevera estigui ben pres s’hi afegeix la xocolata blanca fosa
per sobre per decorar. Es parteix en porcions per servir.
ÉS COM UN BOMBÓ, BONÍSSIM!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada