INGREDIENTS:
Per a la base:
· 1 paquet de galetes Oreo de 160gr
· 50gr de mantega ( temperatura ambient)
Per la crema
de formatge:
· 250gr de formatge crema
· 500ml de nata para muntar o crema de llet (35 % matèria
grassa)
· 150gr de sucre
· 2 sobres de Cuajada Royal
· 300 ml de llet sencera
· Mig paquet de galetes Oreo (per decorar la superfície
)
UTENSILIS:
· Motlle desmuntable rodó de 20 cm
· Espàtules
· Batedor
Bol
EL·LABORACIÓ:
1. Separarem les
galetes i reservarem la crema que porta al mig. Triturarem totes les galetes i
reservarem les que corresponen per decorar la cobertura.
2. Barrejarem les
galetes amb mantega a temperatura ambient per formar la base del pastís.
Omplirem la base del motlle amb la barreja de la galeta i mantega, pressionarem
amb la punta dels dits i repartirem per tota la base. Deixarem refredar a la
nevera fins al seu ús.
3. En un cassó a
foc mitjà posem a escalfar la llet, la nata, el formatge, la crema de les
galetes Oreo, el sucre i la quallada prèviament diluïda en una mica de llet
tèbia. Remenar la barregi de manera constant amb unes varetes a foc mitjà, en
el moment que la barreja trenca el bull haurem apartar del foc.
4. Afegirem la
barreja sobre la base de galetes que teníem reservada a la nevera.
5. Deixarem temperar
a temperatura ambient i quan hagi perdut la calor, ho posarem a la nevera com a
mínim unes 3 hores.
6. Un cop
transcorregut aquest temps i que el nostre pastís estigui completament quallat
és el moment de decorar-lo amb les galetes en pols que teníem reservades,
escampar-ho amb un colador gran dels que solem utilitzar per tamisar farina.
7. Desemmotllar el
pastís, traurem el cèrcol del voltant i llest per servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada