dimecres, 3 de juliol de 2019

BROWNIE

Per acabar el trimestre hem triat fer un Brownie, la xocolata sempre es posa bé, faci fred o calor.


INGREDIENTS:
240 g de farina
4 ous
280 g de mantega
360 g de xocolata cobertura
150 g de nous
300 g de sucre morè
1 polsim de sal

EL·LABORACIÓ:
Escalfem el forn a 200ºC.
Fondrem la xocolata trossejada amb la mantega al bany maria o en un recipient a poc foc i remenarem tot el temps evitant que es cremi. Deixarem que es refredi una mica.

Afegirem els ous un a un, batent amb les varetes manuals. Incorporarem el sucre i seguirem batent. Finalment hi posarem la farina tamisada i la sal. Quan tot estigui ben lligat hi incorporarem les nous.




Abocarem la massa en el motllo untat de mantega, l’aplanarem una mica amb l’espàtula i enfornarem el brownie durant 30 minuts aproximadament. 

Es treu del forn quan encara és un poc cru, quan veig que l’escuradents surt lleument brut a la punta. És més agradable si no és tan sec però això depèn de cada un.

Cap comentari:

Publica un comentari