INGREDIENTS:
QUANTITAT
|
PRODUCTE
|
2
|
Massa per a empanada
|
150 gr
|
Tomàquet fregit
|
3
|
Llaunes de tonyina
|
3
|
ous
|
1
|
Formatge ratllat
|
|
Orenga
|
|
sal
|
1
|
ceba
|
UTENSILIS:
·
safata de forn
·
Cullera de fusta
·
paella
·
Pinzell per l’ou
ELABORACIÓ:
1.
Posar els ous en aigua bullint fins que quedin durs.
2.
Posar la ceba tallada a la paella, afegir-hi la tonyina i el tomàquet.
Deixar-ho coure cinc minuts.
3.
Afegir-hi el formatge ratllat i els ous durs esmicolats.
4.
Escalfar el forn a 200º.
5.
Posar la massa en una safata i punxar-la amb una forquilla.
6.
Afegir-hi els ingredients i tapar amb l’altra massa.
7.
Punxar la tapa i pintar amb l'ou batut.
8.
Posar-ho al forn 20’.
Era com un regal ple de sorpreses!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada