- 6 Alvocats
- 1 Llimona
- 1 Ceba
- 3 Tomàquets
- Sal
- Pebre
- 1 sobre "Sazonador guacamole"
- 2 bosses de "Doritos"
Elaboració:
Tallar els alvocats per la meitat i treure el pinyol amb una cullera. Treure la polpa i aixafar-la amb la forquilla fins fer-ne un puré.
Tallar ben petit el tomàquet i barrejar-lo amb l'alvocat.
Esprem la llimona i afegeix el suc a la barreja anterior, vigila que no hi caiguin els pinyols.
Ara només cal amanir-ho bé amb sal i pebre o bé amb el "sazonador de guacamole". Amb una forquilla s'ha de remenar bé perquè tots els ingredients estiguin ben barrejats.
Ara ja podeu obrir les bosses de "Doritos" per untar-los amb el Guacamole o bé poseu-lo sobre unes llesquetes de pa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada