divendres, 29 de març de 2019

PASTÍS DE CRISPETES

INGREDIENTS:

100gr de Xocolata blanca                       
400gr de Xocolata negra
1 rotlle de paper de forn
200gr de mantega
140gr de crispetes

UTENSILIS:
-          2 bols petits
-          1 bol gran
-          Safata de forn

-   
EL·LABORACIÓ:

Es fan les crispetes al microones seguint les indicacions del mateix embolcall.
Es posa la xocolata negra a fondre al bany maria. Quan està ben líquida es treu del foc.
Es posen les crispetes fetes en un bol i s’hi afegeix la xocolata negra, cal remenar bé perquè totes les crispetes quedin ben plenes de xocolata. S’escampa tota aquesta massa uniformement sobre el paper de forn en una safata plana i es posa a la nevera.

                                



Es fon la xocolata blanca al bany maria.


Quan el pastís de crispetes de la nevera estigui ben pres s’hi afegeix la xocolata blanca fosa per sobre per decorar. Es parteix en porcions per servir.

ÉS COM UN BOMBÓ, BONÍSSIM!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada