dimarts, 26 de febrer de 2019

PASTÍS D'OREO


INGREDIENTS:
 Per a la base:
·      1 paquet de galetes Oreo de 160gr
·      50gr de mantega ( temperatura ambient)

 Per la crema de formatge:
·      250gr de formatge crema
·      500ml de nata para muntar o crema de llet (35 % matèria grassa)
·      150gr de sucre
·      2 sobres de Cuajada Royal
·      300 ml de llet sencera
·      Mig paquet de galetes Oreo (per decorar la superfície )

UTENSILIS:
·      Motlle desmuntable rodó de 20 cm
·       Espàtules
·       Batedor
         Bol

EL·LABORACIÓ:
1. Separarem les galetes i reservarem la crema que porta al mig. Triturarem totes les galetes i reservarem les que corresponen per decorar la cobertura.



2. Barrejarem les galetes amb mantega a temperatura ambient per formar la base del pastís. Omplirem la base del motlle amb la barreja de la galeta i mantega, pressionarem amb la punta dels dits i repartirem per tota la base. Deixarem refredar a la nevera fins al seu ús.

3. En un cassó a foc mitjà posem a escalfar la llet, la nata, el formatge, la crema de les galetes Oreo, el sucre i la quallada prèviament diluïda en una mica de llet tèbia. Remenar la barregi de manera constant amb unes varetes a foc mitjà, en el moment que la barreja trenca el bull haurem apartar del foc.


4. Afegirem la barreja sobre la base de galetes que teníem reservada a la nevera.

5. Deixarem temperar a temperatura ambient i quan hagi perdut la calor, ho posarem a la nevera com a mínim unes 3 hores.


6. Un cop transcorregut aquest temps i que el nostre pastís estigui completament quallat és el moment de decorar-lo amb les galetes en pols que teníem reservades, escampar-ho amb un colador gran dels que solem utilitzar per tamisar farina.

7. Desemmotllar el pastís, traurem el cèrcol del voltant i llest per servir.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada