dijous, 29 de novembre de 2018

ENTREPÀ D'HAMBURGUESA


INGREDIENTS:
QUANTITAT
PRODUCTE
759gr
Carn picada de vedella
2
ous
40g
Pa ratllat

julivert

sal

pebre


 6
panets rodons





UTENSILIS:
·          bol
·          paella
·          Forquilla de fusta

EL·LABORACIÓ:
1.      Posar la carn picada de bou (o vedella) en un bol, salpebrar-la i mesclar bé.



2.      Afegir l’ou i lligar-lo amb la carn fins que aquesta l’hagi absorbit bé.

3.      Afegir el pa ratllat i tornar a mesclar.



4.      Incorporar el julivert picat i barrejar-lo amb la carn picada fins que estigui ben repartit.

5.      Agregar l’ingredient addicional que vulguem a trossets petits i barrejar-lo bé amb la carn picada.

6.      Fer 4 boles d’uns 200 g.

7.      Per donar forma a les hamburgueses, l’ideal és emprar un estri per fer hamburgueses casolanes però, si no en teniu, podeu improvisar-ne un amb un disc que tingueu de pastisseria, d’aquests que també es fan servir per donar forma rodona a les presentacions. Tallar un tros de paper film, posar-hi al damunt el disc, a dins la massa per a una hamburguesa individual, tapar-la amb un altre tros de paper film i pressionar amb la mà perquè quedi ben compactada. Si no teniu ni l’estri per fer hamburgueses casolanes ni el disc, sempre podeu fer-les amb les mans.

8.      Escalfar la planxa i coure les hamburgueses casolanes a foc viu 1-2 minuts per cada costat en funció del punt de cocció que us agradi més.






9.      Podeu menjar-vos l’hamburguesa casolana sola o acompanyada de pa, ruca, una rodanxa de tomàquet, cansalada o bacon, un ou ferrat, formatge i tot allò que se us acudeixi que es pot posar entre dos trossos de pa.





Eren gegants i boníssimes!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada