dijous, 25 d’octubre del 2018

EMPANADA DE TONYINA


INGREDIENTS:
QUANTITAT
PRODUCTE
2
Massa per a empanada
150 gr
Tomàquet fregit
3
Llaunes de tonyina
3
ous
1
Formatge ratllat

Orenga

sal
1
ceba



UTENSILIS:
·          safata de forn
·          Cullera de fusta
·          paella
·          Pinzell per l’ou

ELABORACIÓ:
1.      Posar els ous en aigua bullint fins que quedin durs.
2.      Posar la ceba tallada a la paella, afegir-hi la tonyina i el tomàquet. Deixar-ho coure cinc minuts.

3.      Afegir-hi el formatge ratllat i els ous durs esmicolats.

4.      Escalfar el forn a 200º.
5.      Posar la massa en una safata i punxar-la amb una forquilla.

6.      Afegir-hi els ingredients i tapar amb l’altra massa.



7.      Punxar la tapa i pintar amb l'ou batut.

8.      Posar-ho al forn 20’.

Era com un regal ple de sorpreses!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada