dimarts, 28 de març de 2017

LLENTIES ESTOFADES




INGREDIENTS:

·       800G LLENTIES

·       1 CEBA GRAN

·       2 PATATES GRANS

·       3 PASTANAGUES GRANS

·       TOMÀQUETS

 

Elaboració:

Primer hem posat aigua a bullir en una olla i després hem posat les llenties en un bol a escórrer. Hem tallat les patates, les pastanagues, la ceba, hem rallat el tomàquet i per últim hem tallat la botifarra ha trossos.

Mentrestant  hem posat en una olla aigua a bullir i hem fregit la botifarra en una paella. En una altra olla més gran hem posat a sofregir una mica la ceba i tot seguit hem afegit les patates i la pastanaga.

Després de cinc minuts hem afegit el tomàquet rallat i l’aigua calenta fins a cobrir les patates i ho hem deixat bullint 20 minuts.

Finalment hem posat les llenties cuites i la botifarra durant 5 minuts més.
 
BON PROFIT!!!
 
 
 

 

 

 

1 comentari: