dilluns, 18 de juny de 2018

BROWNIE

INGREDIENTS:

6 ous
400gr de sucre morè
200gr  de mantega
150gr  de nous pelades
500gr de farina
16gr de llevat en pols
300gr de xocolata fondant
300ml de nata líquida

ELABORACIÓ:

1.  Escalfar el forn a 180º.
2.  S’han de batre els ous amb el sucre fins que quedi dues vegades el seu volum.
3.   S’hi afegeix la mantega a dauets a temperatura ambient.
4.   Continuar batent fins que esbarregin els ingredients.

5.   Afegir les nous picades i la xocolata fosa.


6.  Afegir-hi la farina tamisada amb el llevat.
7.  Amassar-ho fins que quedi ben barrejat.
8.  Posar-ho al forn a 180º uns 30 minuts.


9.  Retirar-los del forn i refredar-los sobre una reixeta.



Es pot servir com un sol pastís o bé escalfar nata líquida sense que arrenqui el bull, s’hi afegeix la xocolata picada i es mou fins que es barregi.
 Es tira la xocolata desfeta per sobre els pastissets i es serveixen individualment.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada