divendres, 7 d’abril de 2017

MONA DE PASQUA

Per elaborar la mona de pasqua podeu comprar el pa de pessic o be, cuinar-lo vosaltres mateixos amb la recepta que mes us agradi. També podeu fer-ho amb la recepta de la massa que ja us vam ensenyar a una entrada del blog (Massa).
 
Farcit i guarnició de la mona de pasqua.
Ingredients:
- xocolata de cobertura
- melmelada de maduixa o el gust
- mantega
-ametlles laminades
- ous de xocolata
- plomes
- pollets
 
Elaboració:
1.Tallar el pa de pessic per la meitat

 
2.Farcir-la amb el que mes us agradi nosaltres vam fer-ne una de melmelada de maduixa i una altra de xocolata de rajola desfeta i barrejada amb mantega.
 
 
3.Desfer la xocolata de cobertura a trossets petits al microones. S'ha de fer a poc a poc i anar remenant perquè no es cremi.
 
 
 4.Finalment cal guarnir les mones com més us agradi. Per ser una bona mona de pasqua no i pot faltar una figura de xocolata, les plomes i els pollets.




 Bon profit!!!

 


1 comentari: